Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es tracta del tercer any consecutiu que es lliuren aquests premis, gràcies a la col·laboració de Fisersa amb els organitzadors de la fira i els concessionaris participants.

L'Ajuntament de Figueres lliura 14 vals d’aparcament gratuït  en zona blava als guanyadors del sorteig  de la Fira del Vehicle d’Ocasió.

L'Ajuntament de Figueres ha entregat aquest matí 14 vals d’aparcament gratuït per un any a les zones blaves de la ciutat als 14 guanyadors del sorteig que es va dur a terme entre els compradors de l’onzena Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres. Es tracta del tercer any consecutiu que es lliuren aquests premis, gràcies a la col·laboració de Fisersa amb els organitzadors de la fira i els concessionaris participants.

La Fira del Vehicle d'Ocasió va tancar l’edició d’enguany amb 210 cotxes venuts a un preu mig de 12.000 euros i una facturació que arriba als 2.520.000 euros entre els 14 concessionaris participants. Al llarg dels tres dies de la fira, unes 11.000 persones van visitar l'espai de 6.000 m² al Recinte Firal, on s'exposaven prop de 450 vehicles.

El regidor de Fires i Mercats, Jordi Masquef, afirma que és motiu de satisfacció poder lliurar aquests premis com a recompensa extra als compradors de la Fira del Vehicle d’Ocasió. El regidor destaca que estan molt contents amb l’augment de les xifres de vendes any rere any i assegura que l’Ajuntament continuarà apostant per aquest esdeveniment, on participen tots els concessionaris de la ciutat.