Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El servei municipal de manteniment de Via pública ha enllestit, aquests dies, la instal·lació de 13 noves jardineres al llarg de tot carrer Nou. Es tracta d’una nova millora urbanís...

En paral·lel, l’actuació s’ha centrat a cobrir tots els parterres de les voreres, perquè s'ha constatat que les arrels que hi creixen per sobre i es mengen tota la terra i per tant no deixen créixer les plantes. A canvi, s’ha deixat una base més gran per als arbres, i la resta s’ha tapat amb panot.

Per substituir els parterres, s’ha optat per posar aquestes noves jardineres de grans dimensions, amb planta autòctona com a base i amb una mica de flor de temporada, i que també tenen un espai amb forma de banc. És a dir, amb una banqueta on la gent pot arribar i seure. Aquestes jardineres donaran continuïtat a les que ja hi ha actualment -tot i que no són del tot de color verd- al primer tram del carrer Nou, a tocar amb la Rambla.

El regidor de Serveis Urbans, Joaquim Felip, explica que “és una actuació prevista des de fa mesos i que ens servirà per donar una mica d'ordre i color a les voreres. A més, també es veurà tot l’espai més net”.

Aquest matí, treballadors de Fisersa Ecoserveis estaven posant les flors a les jardineres, mentre que els de Manteniment de la Via Pública treballaven en el cobriment dels parterres.