Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comptarà amb 50 places i també s’arranjarà l’entorn, les voreres i els accessos. El solar, propietat de la Tresoreria General Seguretat Social, ha estat cedit gratuïtament

L’Ajuntament de Figueres inicia les obres del nou aparcament gratuït al solar del carrer Migdia.

L'Ajuntament de Figueres ha començat aquesta setmana les obres d'adequació del solar del carrer Migdia com a aparcament gratuït amb capacitat per 50 places. Les obres consistiran en el desmuntatge de les actuals tanques i cartells obsolets, es desbrossarà i anivellarà el terreny, i s'enderrocaran els fragments de paviment de formigó existents. Es pavimentaran les voreres perimetrals de l'aparcament millorant els accessos i la seguretat de la cruïlla, i finalment es dotarà l'aparcament de torres d'enllumenat públic. Per a totes aquestes actuacions es disposa d'una partida de 70.000 €.

Aquestes obres es realitzen després de signar la cessió gratuïta del solar propietat  de la Tresoreria General de la Seguretat Social, gràcies a la col·laboració del Grup Municipal del Partit Popular a Figueres, i complementen la recentment inaugurada urbanització del nou carrer Joan Arderius.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, destaca el compromís complert finalment amb els veïns, primer amb la urbanització del nou carrer Joan Arderius, que ha servit per dignificar tot el sector del carrer migdia, i enguany, finalment, amb aquestes obres per donar ús a un espai molt degradat que donarà un gran servei com a aparcament gratuït en una zona amb molta demanda d'aparcament.