Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta setmana s’ha començat la col•locació de la pedra del tram nord del carrer de la Jonquera fins a la plaça Isabel II, i el segon tram del carrer Peralada fins al carrer Rec Arnau La pavimentació completa del carrer de la Jonquera està prevista per mitjans de novembre, i la finalització de les obres del carrer Peralada a finals d’any Les obres de reurbanització s’emmarquen en el Pla de Rehabilitació del Centre Històric de Figueres que finalitza enguany

L’Ajuntament de Figueres inicia la recta final de les obres  dels carrers Jonquera i Peralada.

L’Ajuntament de Figueres encara la recta final de les obres de reurbanització dels carrers Jonquera i Peralada en el marc del Pla de Rehabilitació del Centre Històric amb el qual ja s’ha finalitzat la reurbanització del carrer Barceloneta.

Actualment s’està treballant en la reurbanització dels carrers Jonquera, Peralada, la plaça de l’Escorxador i la Fase IV de rehabilitació del Convent dels Caputxins. En les pròximes setmanes està previst que s’iniciin els treballs al carrer Ample que ja es troben adjudicats amb els quals es finalitzarà la rehabilitació del Centre Històric.

Les obres del carrer de la Jonquera, iniciades el març de 2018, tenen un cost de 544.469 € i està previst que finalitzin a mitjans de novembre. Les obres del carrer Peralada, iniciades el juliol de 2018, tenen un cost de 818.993 € i està previst que finalitzin el desembre.

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha destacat que en paral·lel a les reurbanitzacions de carrers i millora de l’espai públic, el Pla de Rehabilitació del Centre Històric també promou la millora d’edificis particulars i comerços amb 100.000 € per a la instal·lació d’ascensors, 130.000 € en subvencions per a la rehabilitació de façanes, 350.000 € per a la millora de l’eficiència energètica dels edificis i 106.000 € per a reforma i obertura de nous establiments.