Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els tallers, adreçats a alumnes de cinquè de primària a quart d'ESO que no dominen la llengua catalana, es desenvolupen a la Fundació Clerch i Nicolau dins el Pla Educatiu d'Entorn

L'Ajuntament de Figueres inicia el curs intensiu d'Acolliment lingüístic a l'estiu.

L'Ajuntament ha posat en marxa l'Acolliment lingüístic a l'estiu, un curs intensiu de català dirigit a alumnes de cinquè de primària a quart d'ESO que dona suport als infants que no dominen la llengua catalana i els ofereix una oportunitat d'integració molt més completa que els permetrà seguir bé el curs escolar. Els tallers, que es porten a terme a les aules de la Fundació Clerch i Nicolau, es desenvolupen dins el Pla Educatiu d'Entorn.

Els alumnes de l'Acolliment lingüístic a l'estiu disposen d'una hora i mitja de de dilluns a divendres durant tot el mes de juliol per aprendre i reforçar l'aprenentatge de la llengua catalana amb mestres professionals. L'alcaldessa de Figueres i regidora d'Educació, Marta Felip, afirma que amb aquests tallers intensius d'estiu es contribueix a la cohesió social mitjançant l'ús del català.