Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'empresa adjudicatària dels treballs ha fet fallida i l'Ajuntament està tramitant per urgència una nova licitació. Mentre es liciti, la Brigada Municipal farà les actuacions necessàries per adequar els accessos als habitatges i als locals, i per garantir el pas de vianants i cotxes

L'Ajuntament de Figueres informa els veïns sobre l'estat actual de les obres de la plaça Josep Tarradellas .

L'Ajuntament de Figueres va convocar ahir una reunió informativa a la Sala de Plens de l'Ajuntament per tractar sobre l'estat actual de les obres de la plaça Josep Tarradellas, amb l'assistència del regidor de Serveis Urbans i el gerent i tècnics de l'Àrea de Serveis Urbans.

A la reunió es va informar els veïns que l'empresa que estava duent a terme les obres de la plaça Josep Tarradellas ha fet fallida i, per tant, per causes alienes a l'Ajuntament, s'està patint una aturada dels treballs. L'Ajuntament està tramitant per urgència una nova licitació, per tal que la nova empresa adjudicatària pugui assumir el més ràpid possible la continuació de les obres.

El regidor de Serveis Urbans, Quim Felip, va explicar als veïns que mentre es desenvolupi el procés de licitació, la Brigada Municipal farà les actuacions necessàries per adequar els accessos als habitatges i als locals, i per garantir el pas de vianants i cotxes.