Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres, INCASÒL i Agència de l’Habitatge de Catalunya firmen el conveni per a la construcció de 51 habitatges amb protecció oficial .

Avui s’ha aprovat per Junta de Govern el conveni entre l’Ajuntament de Figueres, INCASÒL i AHC, per a la construcció d’habitatges amb protecció oficial de lloguer assequible destinats als joves.

 

L’INCASÒL disposa d’uns terrenys al Parc de les Aigües, que serà on es farà aquesta promoció d’habitatges amb protecció oficial, que comptarà amb un cost de construcció, aproximat, de 7,40 M€ (sense IVA).

 

Aquests terrenys de 2.586,37 m² de superfície registral i 2.587 m² de superfície cadastral, subjectes a amidament, estan situats al carrer Sant Climent Sescebes 8 i Avinguda Costa Brava 25, de Figueres.

 

Les obres s’iniciaran aquest any 2022, i responen a les conclusions de l’estudi de necessitat d’habitatge de lloguer a Figueres que va redactar INCASÒL l’any 2020.

 

Per l’alcaldessa, Agnès Lladó, “L’emancipació dels joves és una de les nostres prioritats. Aquest conveni és un pas endavant per facilitar l'accés a l'habitatge dels joves de la nostra ciutat. Hem de continuar treballant perquè la joventut de Figueres pugui dur a terme el seu projecte de vida a la ciutat, i garantir un habitatge accessible és el primer pas”.

 

Pel regidor de Serveis Comunitaris, Habitatge i Foment de la Participació, José Castellón, “Un dels principals objectius que teníem en aquest mandat era la consolidació d’un parc públic d’habitatge. Un parc que hem doblat aquests últims anys. Arribarem als 200 habitatges públics abans de la finalització del mandat. Aquests habitatges públics són necessaris i són pensats per a joves”.