Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres i l Càtedra de Viticultura i Enologia Narcís Fages de Romà de la Universitat de Girona han organitzat un curs bàsic d’Enologia per a no professionals a la Fundació Clerch i Nicolau.

L’AJUNTAMENT DE FIGUERES I LA CÀTEDRA DE VITICULTURA I ENOLOGIA NARCÍS FAGES DE ROMÀ ORGANITZEN UN CURS BÀSIC D’ENOLOGIA .

En aquest curs s’ensenyarà com s’elabora el vi, la seva composició i la seva conservació, així com tècniques de degustació i anàlisi química. El conjunt de coneixements preparatoris adquirits permetran assolir un millor nivell de qualificació professional vitivinícola.

Es durà a terme del 15 al 21 de desembre, els dilluns i dijous de 17 a 19 hores, a la Fundació Clerch i Nicolau (c/Nou, 53). L’únic requisit per poder-se inscriure és tenir un nivell acadèmic d’EGB, ESO o equivalent. El preu del curs és de 90 € i el termini d’inscripció està obert fins al 30 de setembre (les places són limitades).

Per a més informació cal trucar al 972 503 952, enviar un correu electrònic a catedra.ve@udg.edu o bé passar per la secretaria de la Fundació Clerch i Nicolau de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.