Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres i el Departament d'Ensenyament han signat aquest passat divendres el conveni que permetrà crear el conservatori municipal de música i per tal de poder iniciar la seva activitat el curs vinent.

L'Ajuntament de Figueres i el Departament d'Ensenyament signen el conveni per a la creació del conservatori municipal de música de Figueres.

El futur conservatori, que se situarà a les instal·lacions de l’IES Narcís Monturiol, impartirà el grau professional de música amb una capacitat màxima de 90 alumnes. Aquest mes de juliol se seguirà amb el procediment de contractació del servei i del professorat per poder-ne iniciar l’activitat el proper curs. Des de l’Ajuntament de Figueres s’informarà en tot moment tant de les dates de les proves d’accés per als alumnes com de la contractació de personal.

Els ensenyaments i les especialitats instrumentals que es podran cursar són les següents: acordió, arpa, baix elèctric, cant, clarinet, clavicèmbal, contrabaix, cornamusa, fagot, flabiol i tamborí, flauta de bec, flauta travessera, guitarra, guitarra flamenca, guitarra elèctrica, instruments de pua, instruments de corda polsada del Renaixement i del Barroc, oboè, orgue, percussió, piano, saxòfon, tenora, tible, trombó, trompa, trompeta, tuba, viola, viola de gamba, violí, violoncel i xeremia.

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha destacat la importància de la signatura d’aquest conveni, “que suposa la recta final del procés per crear el conservatori municipal de música de Figueres".