Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres i Comerç Figueres han presentat la tercera edició dels Tastets Surrealistes, una oferta alimentària i lúdica que uneix allò que fa de Figueres una ciutat reconeguda mundialment ─el Museu Dalí─ amb una tradició hostalera.

L’Ajuntament de Figueres i Comerç Figueres presenten la tercera edició dels Tastets Surrealistes.

Se celebrarà de l'11 de juny a l'11 de juliol 2015, un mes en què la ciutat s'engalanarà amb una sèrie d'actes complementaris que faran el contrapunt ideal a aquest recorregut gastrosurrealista. En aquesta edició, 26 establiments participants presenten la inspiració daliniana a través dels seus plats, que aniran maridats amb la cervesa d’Estrella Damm, Inèdit.

Enguany les activitats paral·leles que acompanyen la ruta dels tastets, seran el festival Agitart, el XXI festival de Jazz de Figueres, el Fira Rambla i la fira Dizaina.

Dissabte 13 de juny

D’11.30 a 13.30 h

Tastets surrealistes al mercat

Plaça de Catalunya

Dijous 25, divendres 26 i dissabte 27

Tarda-vespre

XXI Festival de Jazz de Figueres

Dijous 2, divendres 3 i dissabte 4

Tot el dia

Agitart. Festival Internacional de Dansa

En diversos espais públics de la ciutat

Dissabte 4

Tot el dia

Dizaina. Mercat de dissenyadors independents Beach Edition

Rambla

Dijous 9

Tot el dia

Fira Rambla

Rambla

Com a novetat per a potenciar i fer difusió exterior d’aquest esdeveniment, s’ha fet coincidir el concurs Instagram Your City del Patronat de Turisme Costa- Brava amb els Tastets Surrealistes,  perquè  tots els usuaris d’Instagram que ho desitgin hi participin pujant les fotografies dels tastets amb les següents etiquetes: #tastetssurrealistes  #visitfigueres  #incostabrava  #gastronomia

Els guanyadors s’anunciaran el 13 de Juliol i els premis seran els següents:

  • 1r premi: taula i menú Salvador Dalí a l’hotel Duran de Figueres
  • 2n premi: taula i menú Josep Pla al Motel Empordà de Figueres
  • 3r premi: càmara fotogràfica digital

La presentació oficial tindrà lloc el dijous 11 de juny, a les 20 h, sota la cúpula del Teatre-Museu Dalí amb una degustació dels tastets i  un concert de jazz.