Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'acte, un més emotius de la Santa Creu, presidit per l'alcaldessa Marta Felip, s'ha celebrat aquest matí a la Cate i hi han assistit 41 ciutadans dels 119 que enguany compleixen 90 anys

L'Ajuntament de Figueres homenatja els  ciutadans nascuts el 1928.

L'Ajuntament de Figueres ha celebrat aquest matí a la sala La Cate l'homenatge i lliurament de medalles a les persones que enguany compleixen 90 anys en el marc de les Fires i Festes de la Santa Creu 2018. En l'acte, un més emotius de la Santa Creu, presidit per l'alcaldessa Marta Felip, hi han assistit 41 ciutadans dels 119 que van néixer el 1928 i que consten actualment en el padró municipal.

A més del lliurament de medalles, l'acte també ha acollit l'actuació de la coral Icaris, que ha interpretat diverses peces, i ha continuat amb una ballada de sardanes a la plaça de Catalunya.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha fet unes breus pinzellades històriques sobre la Figueres del 1928 i ha destacat que els homenatjats són "una representació d’aquelles persones que han fet possible que la nostra societat, el nostre país, la nostra ciutat... evolucioni i progressi al llarg d'aquests 90 anys". L'alcaldessa ha afegit que la medalla "és tot un símbol d’agraïment per aquesta contribució a la nostra història col·lectiva".