Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’aparcament oferirà 170 places gratuïtes d'aparcament a 5 minuts a peu del centre de la ciutat i de l'Oficina de Turisme Les obres han consistit en l'ampliació de l'aparcament, asfaltat, millora dels accessos i del traçat peatonal, i il•luminació de tot l’espai

L'Ajuntament de Figueres finalitza els treballs d'ampliació i millora de l'aparcament de proximitat gratuït de la carretera de Llançà.

L'Ajuntament de Figueres finalitza aquesta setmana els treballs d'ampliació i millora de l'aparcament gratuït de la carretera de Llançà. La segona fase de l'actuació, que forma part del Pla d'Aparcaments de Proximitat, ha consistit en l'ampliació de l'aparcament, pavimentació, millora dels accessos i del traçat peatonal, i il·luminació de tot l’espai, i permet comptar amb 170 places gratuïtes d'aparcament a 5 minuts a peu del centre de la ciutat i de l'Oficina de Turisme.

Les obres de l'aparcament gratuït de la carretera de Llançà es complementen amb la millora del traçat peatonal fins a la plaça Josep Tarradellas, que es reprendran al setembre i tindran una durada de dos mesos.

El Pla d'Aparcaments de Proximitat, que té com a objectiu millorar l'oferta d'aparcament gratuït pensat tant per a visitants com per a residents que s'han de desplaçar en vehicle privat, i disminuir la pressió del trànsit al centre de la ciutat, preveu duplicar, en una primera fase entre aquest any i el vinent, el nombre de places respecte a les que actualment ja estan en servei, fins arribar a les 1.117.

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, descata la voluntat del govern de continuar creant bosses d’aparcament gratuït de proximitat a l’entorn del centre per facilitar l’aparcament tant de veïns com de visitants, i descongestionar la mobilitat al centre evitant l’entrada de vehicles cercant aparcament. “L’objectiu és facilitar l’aparcament a l’entorn del centre, i millorar la senyalització i informació als usuaris tant abans com després d’aparcar”, afirma l'alcaldessa.

Felip recorda també que s’està treballant en l’obertura de l’aparcament de la Presó Vella amb 110 noves places, l’aparcament de l’Avinguda Vilallonga amb 330 places o l’adequació de l’espai de l’antic CAP del Rally Sud per disposar de 20 noves places gratuïtes, entre d’altres.