Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres farà el lliurament de premis del 1r Concurs Fotogràfic Ferran Pou de Meteorologia. L’acte tindrà lloc avui dijous 20 de març a dos quarts de nou a l&rsq...

Recordar que de les més de 800 fotografies presentades se’n premien vuit. De les tres categories genèriques es seleccionen un primer i segon premi, mentre que a l’especial hi ha un únic premi. També es lliura el premi del públic, que s’escull per la votació popular dels assistents a l’acte, entre els quals es sortejarà tres obsequis.

El regidor de Medi Ambient, Pere Giró, declara que està “gratament sorprès de l'èxit d'aquesta convocatòria, no solament per la quantitat de fotos presentades, sinó per la qualitat d'aquestes. Els fenòmens meteorològics sempre han fascinat a la gent i amb les noves tecnologies ara tots en podem".

Acte de cloenda
L’acte de lliurament de premis coincideix amb la cloenda de les Jornades de Meteorologia, Aigua i Canvi Climàtic. A les 20 hores es farà una valoració de les jornades, aportant conclusions i fent una lectura de piulades de síntesi. L’encarregat de fer-ho serà Carles Bayés, el coordinador de les jornades.

Després, per tancar l’acte, hi haurà els parlaments de l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i del regidor de Medi Ambient, Pere Giró. Finalment, a dos quarts de nou, s’entregaran els premis.