Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'ha acordat que el govern farà arribar un dossier amb la problemàtica d'enllumenat al barri

L'Ajuntament de Figueres es reuneix amb la Fiscalia per tractar els talls de llum al barri del Culubret.

El vicealcalde de Figueres, Pere Casellas s'ha reunit amb les Fiscals en cap de Girona i Figueres a la seu de la Fiscalia provincial a Girona per tractar la problemàtica dels talls de llum al barri del Culubret, que venen succeint-se des de fa 11 anys.

L'objectiu del govern és posar en coneixement de la Fiscalia els fets relacionats amb la problemàtica que genera la insuficient actuació de la companyia Endesa al barri en aquests anys, per si aquests poguessin ser constitutius de delictes contra els consumidors, el benestar o qualsevol altre que la fiscalia pugui considerar.

El vicealcalde, Pere Casellas destaca que "amb aquesta reunió estem recorrent a la Fiscalia perquè l'acció d'Endesa pot tenir repercussions judicials, i si és així, actuarem en conseqüència. Des del govern farem tot el que estigui en les nostres mans per acabar amb els talls de llum al Culubret ".

La reunió ha conclòs acordant que l'Ajuntament de Figueres fa arribar un dossier històric complet que serà estudiat per la fiscalia als efectes de formular acció o no, el dossier contindrà també les afectacions a l'enllumenat públic.