Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ministeri es va comprometre a fer una proposta de calendarització, arran d’una esmena per primera vegada als Pressupostos Generals, per la supressió dels passos de nivell i l’Ajuntament, a fer una proposta per la recepció de l’Avinguda Salvador Dalí

L’Ajuntament de Figueres es reuneix amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per desencallar diversos temes de la ciutat.

La reunió va tenir lloc ahir a Madrid i també es va parlar de temes relacionats amb l’autopista i la Nacional II

 

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó (que hi va assistir de forma telemàtica per motius de salut), el Vicealcalde de Figueres, Pere Casellas, el regidor d’Urbanisme, Xavier Amiel i  el director d’Urbanisme, Camil Cofan es van desplaçar ahir a Madrid per reunir-se amb representants del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per desencallar diversos temes de la ciutat. Per part del Ministeri van assistir a la reunió el Secretario General de Infraestructuras, Francisco Javier Flores i el Director General de Planificación y Evaluación de la Red Ferroviaria, Casimiro Iglesias entre altres alts càrrecs.

 

La reunió va tenir com a objectiu desencallar diferents temes com la supressió dels passos de nivell, el traspàs de l’Avinguda Salvador Dalí i altres temes relacionats amb la Nacional II i l’autopista. La reunió va ser positiva i es van emplaçar per tornar-se a reunir properament amb la voluntat de poder desencallar quan abans millor aquests temes. El Ministeri es va comprometre a fer una proposta de calendarització per la supressió dels passos de nivell de Figueres, arran d’una esmena per primera vegada als Pressupostos Generals i l’Ajuntament es va comprometre a fer una proposta per a la recepció de l’Avinguda Salvador Dalí.