Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’ha rehabilitat i condicionat l’espai interior i exterior Les obres de reforma han costat 115.000 euros

L’Ajuntament de Figueres entrega les claus de la nova seu de la DO Empordà.

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha lliurat aquest migdia les claus de l’antiga seu de l’Oficina de Turisme de la plaça del Sol de Figueres al president de la DO Empordà, Xavier Albertí. L’espai serà a partir d’ara la nova seu de la DO Empordà. L’Ajuntament ha cedit pel període de 5 anys aquest local.  

 

Els treballs de reforma han conservat la forma arrodonida característica de l’equipament. Les obres d’adequació d’aquest espai s’han fet en dues fases. S’ha rehabilitat l’exterior i la façana per millorar la imatge i s’ha condicionat l’accessibilitat amb rampes, millora de la fusteria exterior i la senyalització de l’edifici.  Pel que fa a l’interior, s’ha condicionat la totalitat de l’espai.   Les reformes han tingut una inversió de 115.000 euros.

 

El canvi d’espai permetrà a la DO Empordà disposar de més espai i portar-hi a terme activitats de cara al públic per donar a conèixer els vins empordanesos, així com tenir més visibilitat.   

 

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha explicat que "és un gran dia per la ciutat de Figueres. Cedim aquest espai per donar visibilitat i per promocionar el producte de proximitat que ens diferencia, que és el vi i l'oli de l'Empordà. Estem a la seva disposició per tot el que necessiten. El que vol evidenciar és aquesta complicitat en què el producte referent i singular ens ha d'ajudar a repensar el model turístic de la ciutat de Figueres i de la comarca de l'Alt Empordà".