Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta beca, de caràcter anual, té com a objectiu el foment de la recerca en els camps social i científic en l’àmbit de la ciutat de Figueres, i s’atorga al millor projecte d’investigació inèdit en els camps social i científic referits a la ciutat.

L’Ajuntament de Figueres convoca la setzena edició de la beca de recerca Ciutat de Figueres.

Poden optar-hi els/les investigadors/res que, de forma individual o col·lectiva, presentin una proposta de recerca d’acord amb les bases de la convocatòria, i el termini de presentació de documentació és fins el dia 6 de novembre de 2015. La dotació de la beca és de 7.500 euros.

Els últims treballs premiats han estat:

2009. La població de Figueres i les plantes. Una aproximació etnobotànica a la ciutat a través del saber dels grans i joves, dels horts familiars i dels mercats. Autors: Montserrat Parada i Joan Vallès

2011. La Societat Coral Erato, 1862-2012. Autors: Marciano Cárdaba, Anna Costal, Alfons Gumbau, Erika Serna, Anna Teixidor i Albert Testart.

2013. L´Institut Ramon Muntaner de Figueres, 1839-2014. Autors: Francesc Canet, Josep Colls, Jaume Guillamet, David Guixeras, Manuel Moreno, Jordi Roig, Joan Manel Soldevilla, Anna Teixidor i Albert Testart.

2014. El Patronat de La Catequística. La Cate, 1921-2014.Presentant per l’entitat Patronat de la Catequística, l’equip de recerca del qual està format per Alfons Martínez Puig, Santi Coll, Sebastià Roig, Alfons Gumbau, Marina Presas i Sílvia Musquera. 

Les bases completes de la convocatòria les podeu trobar a l’enllaç:

http://ca.figueres.cat/la-ciutat/cultura/beca-de-recerca-ciutat-de-figueres-2015-18522/

Per a més informació, podeu adreçar-vos a l’Arxiu Municipal de Figueres, tel. 972 51 49 89 / A/e: arxiu@figueres.org