Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres ha posat en marxa la neteja i desbròs dels marges i la mota del rec del Mal Pas, que va des de l’Avinguda Vilallonga fins al giratori de la carretera d’El Far d&rsqu...

Per dur a terme les tasques de neteja, s’han contractat nou treballadors del programa “Treball i Formació” subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu. Aquests treballs estan inclosos dins dels programes de “Condicionament i millora d’espais d’interès públic amb la ciutat de Figueres” i “Neteja i manteniment d’espais periurbans de Figueres”.

El 3er tinent alcalde i regidor de Serveis Urbans, Joaquim Felip, destaca la feina que estan duent a terme els treballadors del programa “Treball i Formació”, els quals ens permeten augmentar el ritme de feina i arribar a més punts de la ciutat.

D’acord amb la preservació de la vegetació de la ribera i de la planta arbustiva sostenible, l’espai es manté com a zona enjardinada. Això comporta la realització de pràctiques de jardineria i manteniment referides a coneixements de la vegetació: esporgues, podes, retalls i neteja de plantes arbòries i arbustives. Els materials extrets de la neteja al rec seran seleccionats i traslladats a la deixalleria municipal.