Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres i l’Obra Social “la Caixa” signen un conveni de col•laboració per a la realització de projectes que cobreixin les necessitats d’infants amb discapacitats a Figueres amb una aportació de 12.000 € per a la construcció d’un parc infantil adaptat al Parc de les Aigües.

L’Ajuntament de Figueres construirà un parc infantil adaptat per a infants amb discapacitat amb la col•laboració de l'Obra Social "la Caixa".

Actualment Figueres disposa d’un parc infantil d’aquestes característiques als Jardins Puig Pujades i recentment el Síndic de Greuges de Catalunya advertia del dèficit d’aquests parcs a la ciutat. 

L’alcaldessa Marta Felip destaca que la construcció d’aquest parc infantil “ajudarà a cobrir la mancança d’espais de joc per a la mainada amb discapacitats, alhora que complirà amb el compromís electoral de construir 15 nous parcs infantils a Figueres.” L’alcaldessa agraeix la col·laboració i implicació de l’Obra Social “la Caixa” amb la ciutat i amb les entitats que hi desenvolupen projectes socials.

En les pròximes setmanes l’Ajuntament de Figueres presentarà un nou projecte de parcs infantils temàtics que instal·larà en diversos punts de la ciutat.