Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Govern Local ha aprovat la licitació per la instal·lació de les fotovoltaiques en autoconsum instantani a l'espai Ferran Sunyer i Balaguer i al centre cívic Joaquim Xirau

L'Ajuntament de Figueres construirà instal·lacions fotovoltaiques al centre Ferran Sunyer i Balaguer i al centre cívic Joaquim Xirau .

L'Ajuntament de Figueres instal·la dues fotovoltaiques en instal·lacions municipals per optimitzar així les instal·lacions de generació elèctrica renovable de propietat municipal.

 

D'aquesta manera es segueix amb la línia de fer front a l'emergència climàtica millorant els equipaments municipals per a fer-los més sostenibles. Aquest projecte també té com a objectiu conscienciar a la població que és possible consumir una energia neta, pròxima i més respectuosa amb el medi ambient.

 

El centre de formació integral Ferran Sunyer i Balaguer comptarà amb una inversió de 57.510,76€ i el centre cívic Joaquim Xirau amb 37.368,87€.

 

Ester Marcos regidora de Sostenibilitat destaca que "Hem de caminar cap a una millor eficiència energètica i fer de les instal·lacions municipals espais de generació d'energia ". Aquest projecte no és l'únic que el es vol dur a terme en matèria de creixement sostenible "Des del govern tenim la intenció d'instal·lar-ne més en diversos equipaments municipals en els propers dos anys".