Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest espai serà utilitzat per l’Institut Ramon Muntaner en hores lectives i podran donar-hi ús les entitats i associacions que ho desitgin. El govern municipal busca combatre l’incivisme en aquest punt, millorar l’entorn de la plaça i ampliar els espais exteriors de l’Institut Muntaner.

L'Ajuntament de Figueres comença la reforma per millorar i protegir l'últim tram de la plaça de l'institut Ramon Muntaner.

L'Ajuntament de Figueres ha començat aquesta setmana la reforma de l’últim tram de la plaça de l’Institut per combatre l’incivisme i oferir un nou espai exterior per a l’Institut Ramon Muntaner. Els treballs consistiran en refer l’enjardinament, col·locar nou enllumenat, incorporar-hi mobiliari urbà com bancs i papereres, i fer-hi un tancament perimetral amb accés des de la plaça.

El projecte de millora del recinte de la part sud de la plaça de l'Institut s’executarà aquest estiu amb un cost de 32.925,27 euros, i es preveu que les obres tinguin una durada de 4 setmanes.

L’alcaldessa Marta Felip destaca la necessitat de millorar l’entorn de la plaça de l’Institut: “Aquest espai és un punt on s’hi detecten conductes incíviques. Reformar-lo, posar-hi més llum i fer-hi un tancament serà la manera de mantenir en condicions aquest espai i ajudarà canviar l’entorn de la plaça”. I afegeix: “També és molt important per a l’Institut Ramon Muntaner, que només disposa del claustre, tenir un espai exterior proper al centre per realitzar-hi activitats amb seguretat i evitar desplaçaments”.