Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En l'acte, que tindrà lloc a les sis de la tarda, intervindran Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista, i representants del Consell Nacional d'Infants i Adolescents de Catalunya

L'Ajuntament de Figueres celebrarà l'acte de reconeixement del segell Ciutat Amiga de la Infància (CAI) el dimecres 22 de juny.

L'Ajuntament de Figueres celebrarà l'acte de reconeixement del segell Ciutat Amiga de la Infància (CAI) el dimecres 22 de juny a l'auditori Caputxins. En l'acte, que tindrà lloc a les sis de la tarda, intervindran Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista; Meritxell Castany, consellera del Consell Nacional d'Infants i Adolescents de Catalunya; i Jaume Verdaguer i Jordina Rodríguez, consellers del Consell Nacional d'Infants i Adolescents de Catalunya i membres del Consell Ciutadà d'Infants de Figueres.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, va recollir el 15 de novembre a Santander el segell de reconeixement, un distintiu que Unicef ha concedit a Figueres i a 54 municipis més de l'Estat espanyol, que reconeix el compromís de la ciutat amb el foment de la participació, la defensa i la promoció dels drets de la infància través de les polítiques socials.

El programa, liderat per UNICEF Comitè Espanyol des de l'any 2002, en aliança amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i l'Institut Universitari de Necessitats i Drets de la Infància i l'Adolescència (IUNDIA), busca contribuir a millorar les condicions de vida dels nens, nenes i adolescents, i garantir el seu desenvolupament integral amb enfocament de drets. Actualment, són 170 les poblacions que formen part de la xarxa de Ciutats Amigues de la Infància.