Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Figueres avança amb les obres d'urbanització del carrer Joan Arderius de Figueres, que permetran millorar la mobilitat a l'entorn de l'estació d'autobusos i de tren.

L'Ajuntament de Figueres avança amb les obres del nou carrer Joan Arderius.

L'empresa adjudicatària de les obres ja ha tirat a terra la paret per fer el nou carrer Joan Arderius, i ja es pot veure el traçat del nou vial. A més, fa setmanes que les màquines treballen per aplanar el terreny i fer-hi les canalitzacions necessàries.

La urbanització d'aquest carrer, que connecta la plaça de l'Estació amb el carrer Joan Matas, permetrà l'accés fins a la ronda Sud sense haver de passar per l'estació d'autobús de Figueres, i així esdevenir un dels eixos nord-sud de la xarxa viària de la ciutat. L'àmbit d'actuació del projecte d'urbanització inclou, a més del carrer Joan Arderius, els entroncaments amb la plaça de l'Estació i els carrers Sud, Fortià i Riumors, tenint una superfície total d'espai públic d'uns 4.300m2.

L'alcaldessa Marta Felip destaca que "les obres d'urbanització són una llarga reivindicació dels veïns, i suposaran una transformació completa d'aquesta zona". A més, l'alcaldessa assegura que el Govern està treballant per resoldre la manca d'aparcament d'aquesta zona, ja que el solar on es fa el carrer s'utilitzava com a espai per a estacionament de vehicles.

 A més, Adif ja ha confirmat que reobrirà l'aparcament que es va tancar fa mesos a l'estació.