Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moltes de les contractacions eren necessàries perquè estaven vacants, per jubilació i d’altres per respondre noves necessitats de la ciutat Entre ells destaca 1 recaptador municipal, 9 agents de la Guàrdia Urbana i 3 educadores socials entre d’altres

L’Ajuntament de Figueres augmenta la plantilla amb 69 nous treballadors durant el 2022 per a donar millor servei a la ciutat .

L’Ajuntament de Figueres ha obert diverses convocatòries aquest 2022 en les quals ha contractat a 69 nous treballadors i treballadores. D’aquesta manera es milloren els serveis municipals, dotant a l’Ajuntament del personal necessari.

 

D’aquestes 69 persones en destaquen 9 agents de la Guàrdia Urbana, ampliant així la plantilla a 78 efectius. També s’ha contactat a 1 recaptador municipal, plaça que necessitava ser coberta, amb l’objectiu de fer més eficient la recaptació de les taxes.

 

Tanmateix, s’ha contractat a 3 arquitectes, 3 educadores socials, 3 educadores de la Llar d’Infants i 1 inspectora tributària, entre d’altres.

 

L’ampliació de la plantilla de l’Ajuntament té com a objectiu donar un millor servei a les necessitats de la ciutat i millorar els serveis públics. Aquests 69 es sumen als 30 nous treballadors i treballadores que van ser contractats l’any 2021.

 

En els darrers anys hi ha hagut un dèficit d’alguns perfils necessaris que estaven vacants. En aquest mandat un dels objectius del govern ha sigut  contractar al personal necessari per a garantir un bon servei a Figueres.

 

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha destacat “Era important que l’Ajuntament disposi de totes les necessitats de personal per donar resposta a una societat cada vegada més complexa. Des del primer dia, hem treballat per a garantir uns serveis públics de qualitat, i quan vam arribar a l’Ajuntament ens vam trobar amb moltes places que estaven vacants i feia anys que no es convocaven places.”

 

El Vicealcalde i regidor de Recursos Humans, Pere Casellas, ha volgut remarcar “Hem estirat la taxa de reposició que ens permet la llei al màxim per tal de donar resposta a les necessitats de la ciutat i sobretot perquè feia anys que moltes places quedaven vacants i no es convocaven. L'exemple més flagrant és la plantilla de la guàrdia urbana o el departament d’urbanisme que ha d’afrontar molta transformació i no tenia el personal suficient”.