Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament ha presentat la 2a edició de Nadal als Barris, un programa que inclou una trentena d'activitats nadalenques per a públic familiar del 26 al 6 de gener als centres cívics i locals socials de la ciutat, incorporant el nou equipament cívic i cultural, el teatre del Bon Pastor.

L'Ajuntament de Figueres apropa les activitats de Nadal als barris de la ciutat.

La proposta, que ha estat possible per segon any consecutiu gràcies a la col·laboració de les associacions de veïns de Figueres, respon a l'objectiu de descentralitzar les activitats de Nadal i aconseguir que s'estenguin a tota la ciutat.

El programa, que amplia el nombre de propostes respecte l'edició anterior, inclou una trentena d'activitats, com per exemple: espais gastrolúdics, ludoteques, espectacles infantils, cercaviles, tallers de temàtiques diverses com robòtica, fotografia, manualitats, cuina, circ, etc. Nadal als barris també inclou les activitats organitzades per les mateixes associacions de veïns, com un casalet, xocolatada, o la visita dels Reis d'Orient, que completen l'àmplia programació.

El regidor d'Associacions Veïnals, Jordi Masquef, ha explicat que la iniciativa era una "vella reinvindicació dels barris" que es va iniciar l'any passat i que pretén, "apropar les activitats de Nadal als barris i aconseguir que hi hagi rotació entre les diverses zones de la ciutat". El regidor ha agraït la implicació de tots els veïns, i ha posat de relleu la importància del "diàleg fluïd amb les associacions per tirar endavant programes com el Nadal als Barris".

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, destaca que enguany s'ha pogut incorporar a la programació Nadal als Barris el nou equipament lúdic i social a la zona nord-oest de la ciutat, el teatre del Bon Pastor, "un local que resol la manca d'espai en aquesta zona", on aquest Nadal s'hi celebraran espectacles infantils. L'alcaldessa afirma que Nadal als Barris és una iniciativa que cal consolidar per fer arribar el Nadal a tota la ciutat amb la mateixa força.