Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres està implementant des del mes de gener el projecte 

Entre els objectius d'aquest projecte hi ha per una banda, el de donar suport a les empreses agroalimentàries del territori, amb l'oferta d'una consultoria i una formació  empresarials especialitzades,  i per l'altra, la de formar persones treballadores, tant en situació d'atur com en actiu, en un nou perfil professional com és el de Dinamitzador/a de turisme agroalimentari que ha de facilitar al sector, en especial als cellers, l'obertura o la potenciació d'una línia de negoci amb futur.

El projecte "Dinamització del sector agroalimentari de l'Empordà", respon a la voluntat del consistori de treballar per a la promoció turística i econòmica d'un territori, com és el l'Empordà, el qual gaudeix de múltiples actius d'interès tant en l'àmbit de la cultura, del comerç com de la gastronomia. Aquesta voluntat juntament amb les sinergies i projectes comuns que sorgeixin entre les empreses participants durant l'execució del projecte, han de poder contribuir a la creació de riquesa i ocupació a la nostra comarca.  

En relació amb el curs de
Dinamitzador/a de turisme agroalimentari, el proper 17 d'abril a les 9.00h es farà una sessió informativa a les oficines de Promoció Econòmica  (Avda. Mª Àngels Anglada, 15). Les persones interessades poden confirmar la seva assistència al correu electrònic promocioeconomica@figueres.org.