Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En nou setmanes estaran en funcionament. El projecte es troba en la fase 0 i 1 i el cost final de l'adjudicació és de 135.000 euros. Les càmeres s'instal•laran a la rotonda del carrer Ter, a la cruïlla del carrer Ramon y Cajal amb el carrer Dr. Ferran, a la plaça Nova Icària i al carrer Món Millor

L'Ajuntament de Figueres ha adjudicat el contracte de la instal·lació d'onze càmeres de videovigilància urbana al sector oest de la ciutat per valor de 135.000 euros a l'empresa Nordata. El projecte, que es troba en la fase 0 i 1, començarà a executar-se l'1 de desembre i s'allargarà un màxim de 9 setmanes.

Les càmeres s'instal·laran a la rotonda del carrer Ter, a la cruïlla del carrer Ramon y Cajal amb el carrer Dr. Ferran, a la plaça Nova Icària i al carrer Món Millor. Les primeres en instal·lar-se seran les quatre corresponents a la rotonda de Llers d'accés al barri i per les set restants encara hi ha pendent una data.

El pla complet de videovigilància urbana al sector oest de Figueres, que va ser aprovat definitivament al ple del mes de maig, preveu la instal·lació d'un total de quinze càmeres de seguretat en tres fases.