Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres ha posat en marxa la renovació de diverses voreres de la ciutat. Les reformes, encarregades al servei municipal de manteniment de via pública, ja han començat a ca...

Un dels compromisos que tenia el Govern municipal amb els veïns del Juncària - Parc Bosch era la millora del paviment dels carrers Ramon y Cajal i Món Millor. Com es va acordar, les obres s’han dut a terme durant el primer trimestre de l’any, i s’ha treballat un total de 178m2 de formigó. D’altra banda, a la vorera esquerra que va de la Rambla fins al c/ Llers, a la Pujada del Castell, s’estan millorant un total de 350m2 que estaven malgastats i fets de diversos materials. Aquest tram ara estarà fet de panot d’espina de peix.

Està previst que durant les properes setmanes es realitzin actuacions puntuals d’asfaltatge i millores a diversos punts de la ciutat. Entre elles, tal com estava pactat amb els veïns de la zona i ja es va iniciar, hi ha obres al Parc Sol, on falta per completar la tercera i última fase de renovació de voreres. Consisteix en fer una vorera nova al carrer Marià Pujolà d'uns 140 m2, al costat de l'aparcament habilitat a la zona esportiva.

El regidor de Serveis Urbans, Joaquim Felip, explica que “amb aquestes actuacions continuem amb l’objectiu del govern de millorar l’espai públic de la ciutat; es faran de forma progressiva arreu de la ciutat  amb el propòsit d’arribar als diferents barris. Durant el 2014 aquesta ha de ser una de les feines habituals del nostre servei de manteniment de via pública”.