Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Figueres ha aprovat la convocatòria de vuit noves places de policia per aquest any. D'aquestes vuit places, tres són d'Agent, quatre de Caporal i una de Sergent.

L'Ajuntament aprova la convocatòria de 8 noves places de la policia.

Aquesta és la primera convocatòria de places de policia des de l'any 2010 en què es va realitzar una convocatòria oberta de tres places. La selecció de les tres places d’Agent es realitzarà mitjançant oposició lliure i oberta a les persones que compleixin els requisits establerts a les bases que es publicaran juntament amb la convocatòria, la selecció de les quatre places de Caporal i la plaça de Sergent realitzarà per promoció interna.

Actualment, la plantilla de la Guàrdia Urbana de Figueres consta de 71 agents, i des de l'equip de govern s'espera seguir ampliant la plantilla amb convocatòries anuals fins l'any 2019.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, veu en aquesta convocatòria el primer pas per dotar la Guàrdia Urbana dels efectius necessaris per fer front a les diverses problemàtiques de la ciutat, i complir amb el projecte de la policia de barri, un compromís que ja s'ha començat a complir amb el pla específic de patrullatge als barris presentat la setmana passada.

El tinent d'alcalde i regidor de Seguretat, Pere Casellas, destaca l'absoluta necessitat d'ampliació de la plantilla de la Guàrdia Urbana, "una primera convocatòria molt reivindicada i esperada, i un compromís complert de l'equip de govern".