Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres ha tancat un acord amb l’Institut Català del Sol (INCASOL) que permetrà disposar de tres solars al parc de les Aigües que es destinaran a aparcaments dissuasso...

Recordar que el setembre del 2009, el Govern municipal ja va obrir un aparcament dissuassori amb 160 places gratuïtes al carrer Rec Arnau, les quals se sumen a les més de 300 que hi ha en superfície al sector Costa Brava (sector que envolta els carrers i aparcaments esmentats).

Un cop es tramiti administrativament l’acord, l’Ajuntament farà un condicionament de mínims per garantir l’accés als nous aparcaments. Actuacions que es preveu tenir enllestides abans de l’estiu i que consistiran en la construcció dels accessos, en aplanar els solars i en posar una capa d’àrids reciclats per donar uniformitat als solars.

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, es mostra satisfeta per l’acord amb l’Incasol, el qual s’ha “materialitzat de forma ràpida i perquè permet anar ampliant la corona d’aparcaments dissuassoris a l’entorn del centre històric de Figueres. Unes zones on aparcar-hi no té cap cost i que et permet arribar al centre de la ciutat amb només cinc minuts”. Felip recorda que amb aquestes actuacions el Govern municipal continua garantint aparcaments gratuïts a uns 800 metres del centre, mentre que aquells que vulguin estacionar més a prop disposen de les zones d’aparcament regulat o els pàrquings privats.

Els solars estan situats al carrer Rec Arnau (just al costat de l’actual aparcament dissuassori) i, els dos següents i de forma consecutiva, a la cruïlla Costa Brava amb avinguda Perpinyà.