Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els propers dies 21 de novembre i 5 de desembre, l'Ajuntament de Figueres durà a terme dos workshops destinats

Aquestes jornades s'emmarquen en el projecte innovador de Dinamització del sector agroalimentari de l'Empordà que implementa l'Ajuntament de Figueres amb el cofinançament del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

La primera jornada tractarà els reptes dels productes alimentaris i la seva comercialització, amb una ponència a càrrec de Toni Massanés, director de la Fundació Alícia i una altra per part de Gerard Costa, professor d'ESADE i assessor d'empreses.  

La segona jornada tindrà com a eixos centrals, la cooperació empresarial, amb una xerrada per part de Joan Roca del Celler de Can Roca i la prescripció i comunicació del productes alimentaris, que exposarà la periodista  i coordinadora de continguts de cuina i alimentació de TV3, Tana Collados.

Des d'un enfocament molt pràctic, aquests dos workshops tenen l'objectiu de poder definir els reptes i les accions de cooperació empresarial que permetin millorar el posicionament i competitivitat del sector agroalimentari.  Ambdues sessions finalitzaran amb un networking, acompanyat d'un piscolabis, per tal que els participants puguin compartir idees i opinions.

Clica aquí i descarrega't el programa de les dues jornades. 
Les inscripcions ja estan obertes i són gratuïtes. Cal enviar un correu electrònic
promocioeconomica@figueres.org.