Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L´Ajuntament de Figueres i l´Observatori DESC proposen pel dia 2 de març una jornada dedicada a la implementació d´aquesta llei

Jornada a Figueres sobre la implementació de la Llei 24/2015 per afrontar l´emergència habitacional i la pobresa energètica.

L’Ajuntament de Figueres i l’Observatori DESC proposen, el proper 2 de març, una jornada dedicada a la implementació de la Llei 24/2015 adreçada especialment a tècnics i tècniques d’administracions locals i entitats socials que treballen la problemàtica de l’habitatge i la pobresa energètica.

La Llei 24/2015de mesures urgents per afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i la pobresa energètica,sorgida de la ILP Habitatge i que el Parlament de Catalunya va aprovar el juliol passat per unanimitat, suposa diferents avenços normatius per fer efectiu el dret a un habitatge digne i enfrontar la situació d’emergència habitacional i pobresa energètica de milers de famílies catalanes.

L’objectiu d’aquesta jornada és mostrar les noves oportunitats i reptes de la nova llei, alhora que compartir dubtes, experiències i bones pràctiques en relació amb la seva implementació en diferents municipis gironins.

La jornada tindrà llocdimecres 2 de marça la Sala de Plens de l'Ajuntament de Figueres.

Programa

9:00-9:30h: Benvinguda i presentació de la jornada.

9:30-11:15h: Mecanismes per aturar desnonaments i reallotjament obligatori. El mecanisme de segona oportunitat. Resolució de dubtes i preguntes.

- Martí Batllori (Grup Promotor ILP)

- Advocada del torn d'ofici de Figueres / Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC)

11:15-11:40h: Descans

11:40- 13:30h: Mobilització de pisos buits i mesa d’emergències. Resolució de dubtes i preguntes.

- Sílvia Grau(Mesa d'emergències de la Generalitat de Catalunya)

- Irene Escorihuela (Observatori DESC)

 Cal inscripció prèvia. Trobareu el formulari a l´enllaç