Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Nit de l'Esport ha omplert un any més el Teatre el Jardí de Figueres. En un acte on hi ha hagut màgia, castellers i taekwondo s'ha reconegut als esportistes i clubs que han obtingut èxits destacats en la darrera temporada, entre ells el medallista olímpic Joel González.

Joel González protagonista de la Nit de l'Esport amb uns 300 guardonats.

En total s'han lliurat prop de 300 reconeixements a esportistes a títol individual i equips. També hi ha hagut guardons al mèrit esportiu a l'arbitre d'hoquei patins Jordi Vidal, a Tonyi Martínez per la seva tasaca l'Escola Esportiva de la Gent Gran, al Grup Iris per l'organització de la Cursa de la Dona, a l'Associació Atlètica Mitja Marató per l'èxit d ela Mitja Figueres i a les diferents entitats que fan possible la celebració d'esdevenimenst esportius com ara Creu Roja, Voluntaris, Protecció Civil, Guàrdia Urbana, Brigada Municipal i personal del Servei d'Esports.

El moment més emotiu ha estat el guardó al mèrit esportiu per al medallista olímpic Joel González. Després de rebre el premi de mans de l'alcaldessa Marta Felip i del regidor d'Esports César Barrenechea hi ha hagut una espectacular exhibició de l'equip coerà de taekwondo de Goyang.

A la Nit de l'Esporta també s'ha volgut premiar la trajectòria del Club Atletisme Figueres i el Club Bàsquet Escolàpies amb 20 anys d'història i el Club Tennis Figueres i el Club Natació Figueres que han arribat al mig segle de vida.

En els moments finals s'ha volgut donar protagonisme a la sardana en l'any en què Figueres és Capital de la Sardana 2017 amb l'actuació de Mediterrània Dansa, un reconeixement al seu bon paper en el Campionat de Girona de Sardana Esportiva on van aconseguir el segon lloc.