Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nit de divendres a dissabte es va realitzar un control de drogues i alcohol i diferents inspeccions a l'interior d'establiments d'oci nocturn. El doble dispositiu es va saldar amb tretze denúncies en els controls de vehicles i l’aixecament d’actes en tres establiments d'oci

Intervenció de la Guàrdia Urbana de Figueres en diferents zones d'oci de la ciutat.

La nit de divendres a dissabte el cos de la Guàrdia Urbana de Figueres va realitzar un doble dispositiu policial en diferents localitzacions d’oci nocturn del municipi.

La primera de les intervencions realitzades pels agents de la Guàrdia Urbana i una patrulla de l’Àrea Bàsica Policial de Figueres del Cos de Mossos d’Esquadra, va consistir en un control de drogues i alcohol en la conducció a la ronda sud.

El control policial va finalitzar amb un balanç de tretze denúncies per diferents faltes administratives i penals, com alcoholèmia, manca de permís de conduir, denúncies de trànsit o possessió de substàncies estupefaents, entre d’altres.

L’altra actuació de la Guàrdia Urbana de Figueres va consistir en una inspecció a diferents locals d’oci nocturn de la ciutat, que es va saldar amb l’aixecament per la comissió de diferents infraccions administratives a tres locals d’oci nocturn de Figueres.