Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde de Figueres, Santi Vila, ha comprovat, en primera persona, l’estat dels treballs d’instal·lació de tres nous parcs de salut a la ciutat, un nou punt de referència a la ciutat amb aparells per fer exerc...

Aquestes noves instal·lacions -plaça Francesc Macià, passeig Països Catalans i passeig John Lenon- es sumen a la del Parc Bosc i són una realitat gràcies al conveni signat entre l’Ajuntament de Figueres i Dipsalut, l’organisme de salut pública de la Diputació de Girona. Destacar que ens els propers mesos, i dins dels respectius plans de rehabilitació integral, l’Ajuntament instal·larà dos nous parcs als barris de la Marca de l’Ham i del Centre Històric. 

La instal·lació dels parcs de salut es lliga també amb la creació dels itineraris de salut que, a Figueres amb un recorregut de 7,3 km, uniran els sis parcs de de la ciutat. En les properes setmanes s’instal·larà la senyalització dels itineraris i s’organitzaran classes amb monitors per aprendre a utilitzar, de forma correcte, els diferents nous aparells.