Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament posa en marxa, un any més, la campanya d’informació i inscripcions per a les activitats municipals d’estiu.

Aquesta campanya, que inclou l’edició de 8000 tríptics que s’envien a tots els centres educatius de la ciutat, recull l’oferta que generen els serveis d’Esports i Joventut i engloba activitats per a totes les edats, entre els tres i els disset anys.

El període de preinscripció comença divendres 7 de maig i acaba el dia 12 del mateix mes. Aquest tràmit s’ha de fer presencialment a les oficines del Poliesportiu Municipal, on s’hi pot recollir la documentació que fa falta per a la realització del procés. Igual que en altres anys, si la demanda supera l’oferta de places, es farà un sorteig per a l’adjudicació.

Enguany, l’Ajuntament ha fet un esforç suplementari per tal de garantir que un nombre elevat de places estiguin reservat a usuaris i usuàries amb dificultats socioeconòmiques. Això ha estat així gràcies al fet que l’àrea de Serveis Socials i la d’Educació han sumat recursos al projecte.

 A part de les activitats que l’Ajuntament genera com a oferta municipal, també es vol fer menció de les entitats juvenils i de lleure que, enguany, realitzen activitats a la ciutat: són l’Agrupament Escolta Sant Pere, el Centre Excursionista Empordanès, l’Associació Juvenil Joves Senglars i l’Esplai Parròquies de Figueres.

 Trobareu més informació al telèfon 972 50 9339.