Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Informació per a empreses, treballadors i autònoms.

-       Per a empreses: Mesures de suport, finançament i ajuts per al manteniment de la seva activitat i de l’ocupació. Resum informatiu aquí. 

 

-       Per a autònoms: Prestació extraordinària per cessament d’activitat, moratòria de tributs, ajuts i finançament. Informació disponible aquí.

 

-       Actualització permanent de les informacions de l’àmbit laboral més sol·licitades, disponible aquí.

 

-       Ajuts a l’activitat productiva, segon decret aprovat pel Govern de la Generalitat de Catalunya. Informació aquí.

 

Destaquem, per la seva importància, les mesures relacionades amb la presentació d’Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO):

 

-       Tramitació d’ERTO. A la Web de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya es troba el tràmit corresponent i el seu formulari telemàtic específic d’ERTO per causa de força major derivada de la crisi del coronavirus COVID-19. Enllaç aquí.

 

-       Telèfon per a resoldre dubtes i consultes relacionats amb la tramitació d’ERTO 932 285 757, de la Direcció General de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. També podeu escriure a la seva bústia corporativa.

 

-        Preguntes relacionades amb les Oficines de Treball del SOC, respostes aquí.

 

-       Informació per a les persones treballadores que resultin acomiadades. Instruccions aquí.

 

-       Els terminis administratius – inclosos els de subvencions i convocatòries – resten suspesos. Informació aquí.

 

-       Guia de preguntes freqüents del Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, amb les mesures adoptades, aquí.

 

Finalment, per tal de donar-vos una informació i una atenció personalitzada a les vostres necessitats empresarials, l’Àrea de Serveis a l’Empresa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) posa a la vostra disposició l’adreça de contacte serveisempresa.soc@gencat.cat mitjançant la qual el tècnic corresponent al vostre territori us atendrà.

 

Podeu fer-nos arribar les vostres consultes i dubtes a promocioeconomica@figueres.org

 

En aquests moments tan excepcionals, cuidem-nos i protegim la feina i les famílies!