Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dijous, 6 de setembre, s'ha fet la inauguració de l'escola Montessori de Figueres. La nova escola obre les seves portes aquest curs escolar. 

L'acte ha comptat amb la participació de l'alcalde de la ciutat, Santio Vila, membres del consistori i els responsables de l'obertura del nou centre. 

El Montessori es posa en funcionament amb les línies de pre-escolar i un primer mòdul de cicle inicial. Precisament, com consta en la documentació del projecte, la posada en marxa de totes les línies educatives coincidirà amb l'execució de totes les fases de construcció de l’edifici.

La primera, inaugurada avui, ha permès la construcció d'un edifici de més 1.700 metres quadrats. Està previst que la segona fase de les obres, d'un nou edifici amb el doble de superfície, comencin al llarg de l'any vinent. Una vegada executades totes les obres, el 2016, el Montessori de Figueres oferirà tots els cicles educatius en diferents edificis que ocuparan 10.000 metres quadrats del terreny: des d'infantil fins a batxillerat (de 0 a 16 anys). 

La inversió total per a la seva construcció serà de 8,1 milions d’euros i es construirà en una parcel·la de 18.892 metres quadrats.