Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El proper 23 d'octubre es celebrarà, al barri de la Marca de l'Ham Figueres, la II Fira de la Carbassa. S'hi podran trobar productes d'alimentació i artesans i es podrà gaudir d'a...


Per segon any consecutiu els comerciants i entitats del barri figuerenc la Marca de l'Ham, amb la col·laboració d'altres veïns i veïnes en particular, el Pla de barris de l'Ajuntament de Figueres i l'Associació Comerç Figueres, han sumat esforços per fer realitat aquesta diada festiva.

La Fira oferirà als seus visitants la venta de carbasses, productes relacionats amb aquest fruit i altres productes artesans i d'alimentació. Al llarg del dia el públic podrà gaudir d'espais d'oci, especialment per als més petits: inflables, tallers infantils....  acompanyats de la mascota de la fira, en Carbassot.

Al migdia es celebrarà el concurs de postres de carbassa i el concurs a la carbassa més gran. Tots dos estan oberts a tothom que  vulgui participar-hi i la inscripció serà el mateix dia de la fira.

A la tarda hi haurà un espectacle a càrrec del grup d'animació infantil La Carbassa, seguit d'una mostra de danses tradicionals. També s'hi podrà trobar el racó de les entitats, exposició de carbasses i moltes altres activitats.  

Vine a la Marca de l'Ham i participa de la nostra fira.

Descarrega't el fulletó de la fira.