Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Identificat el suposat autor de les virolles amb cotxe al carrer Nou de Figueres.

La Guàrdia Urbana de Figueres ha identificat el suposat conductor que el passat 29 de juliol conduia un vehicle realitzant virolles al carrer Nou. El suposat autor és un home de 32 anys resident a Mollet del Vallès, a qui se li atribueix un delicte contra la seguretat viària. Gràcies a la col·laboració ciutadana es va poder analitzar el vídeo gravat per un veí, identificant la matrícula del vehicle i el seu recorregut per la ciutat.

 

El propietari del vehicle, pare de la persona que suposadament el conduïa el dia 29, en data del 31 de juliol va presentar-ne denúncia de sostracció als Mossos d’Esquadra de Mollet del Vallés. Després d’estudiar les imatges difoses per xarxes socials la Guàrdia Urbana ha pogut determinar que dels dos vehicles que seguien al que feia les virolles , un era propietat d’un familiar del denunciant i l’altre era d’un veí de Mollet del Vallès.

 

El vehicle suposadament sostret va ser localitzat el 2 d’agost amb les portes obertes, sense símptomes de força, a Santa Coloma de Farners, realitzant les diligències de recuperació els Mossos d’Esquadra.

 

Per les gestions practicades la Guàrdia Urbana també atribueix al propietari del vehicle i al seu fill una suposada simulació de delicte.