Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta setmana s’han realitzat un total d’onze intervencions policials relacionades amb delictes contra la salut pública i 8 denúncies per consum d’alcohol a la via pública

Guàrdia Urbana de Figueres reforça les actuacions policials contra la tinença i consum de substàncies estupefaents a la ciutat.

El cos de la Guàrdia Urbana de Figueres continua amb el reforç de les actuacions policials contra la tinença, consum i tràfic de substàncies estupefaents a diferents punts de la ciutat de Figueres.

Durant les intervencions programades entre els dies 22 a 28 de setembre, la Guàrdia Urbana de Figueres ha realitzat un total de tres detencions per delictes contra la salut pública i l’aixecament de tres denúncies i cinc actes policials per tinença i consum de substàncies estupefaents.

El reforçament de la lluita contra la tinença i consum de substàncies estupefaents a la ciutat per part dels agents de la Guàrdia Urbana es realitza amb un reforç de gossos policia especialitzats en la lluita contra el tràfic d’estupefaents.

A més de les actuacions anteriors, durant aquesta setmana a Guàrdia Urbana ha practicat una detenció per un delicte d’amenaces, 8 denúncies per consum d’alcohol i dues denúncies per embrutir la via pública, així com 4 denúncies de trànsit i un servei de suport a Mossos d’Esquadra davant d’un intent d’ocupació d’un immoble al carrer Sant Llàtzer.