Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde de Figueres Santi Vila, acompanyat del regidor de Guàrdia Urbana i Mobilitat José Luis Yécora, Josep M. Riera, Cap de la Guàrdia Urbana i Josep Viñas, Gerent d’Ecoserveis ha repassat totes les actuaci...

La primera de les decisions va ser suspendre les classes escolars dilluns i dimarts per evitar desplaçaments.

Per garantir la mobilitat dintre la ciutat es van posar en circulació quatre retroexcavadores dilluns al matí i a la tarda se n'hi van afegir cinc més. La prioritat va ser netejar els accessos a l'entorn de l'Hospital i els ambulatoris així com la xarxa viària bàsica (Avinguda Salvador Dalí i Ronda Sud).

A les cinc hores del dimarts s'han reprès les tasques de neteja viària de neu i a partir de les 7 hores s’ha començat la neteja de voreres.

Quant als serveis municipals, el transport urbà ha quedat normalitzat aquest dimarts i la recollida d'escombraries ha reforçat el servei per recuperar la recollida de dilluns al vespre, que es va suspendre.

La nit de dilluns s'han allotjat al col·legi La Salle 103 persones provinents de dos autocars que havien quedat retinguts a la ciutat.

Únicament es té coneixement de dues incidències: una branca que va caure sobre un vehicle a l'Horta Capallera i un pal caigut al carrer de les Alberes.

Per aquest dimecres la previsió és de tornada a la normalitat absoluta.

Finalment, l'alcalde ha volgut agrair a totes les empreses i operatius que han col·laborat en minimitzar l'impacte d'aquesta nevada.