Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fomento inicia dilluns 20 de març la segona fase de les obres del giratori de la plaça del Sol, que consistirà en l'execució del ferm de formigó de la calçada de la rotonda i tronc de la N260 desde el carrer Joan Subías així com l'adequació de la vorera sud de l'avinguda Empordà

Fomento inicia aquest dilluns la segona fase d'obres del giratori de la plaça del Sol amb afectacions a la mobilitat.

Fomento inicia dilluns 20 de març la segona fase de les obres del giratori de la plaça del Sol, que consistirà en l'execució del ferm de formigó de la calçada de la rotonda i tronc de la N260 desde el carrer Joan Subías així com l'adequació de la vorera sud de l´avinguda Empordà amb les següents afectacions a la mobilitat previstes durant un mes: 

  • El carrer Empordà restarà tallat al trànsit rodat des del carrer Joan Subias (Casal de la Gent Gran) fins a l’avinguda Salvador Dalí. 
  • La circulació a l’avinguda Salvador Dalí es redueix a un sol carril per sentit garantint sempre el trànsit en direcció Girona i França. 
  • El pas per l’avinguda Salvador Dalí des d’Olot direcció centre i des del centre de la ciutat direcció Olot queda restringit, i el pas alternatiu es podrà realitzar pel vial del Passeig Nou i per González de Soto, en el cas de la circulació en direcció Olot, i des d’Olot direcció centre, el pas alternatiu es podrà realitzar per via Emporitana i pel carrer Joan Subias.

L´accés dels veïns i als guals de vehicles es garantirà en tot moment i s’habilitarà un itinerari de vianants a tocar de la façana de la Biblioteca i de la vorera nord del c/ Mestre Falla, així com els passos de vianants semaforitzats necessaris per creuar l´Av. Salvador Dalí.

Des de l’Àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Figueres s’han valorat i planificat totes les opcions de desviaments, i s’ha assegurat amb Fomento que aquesta segona fase estigui finalitzada abans de les Fires i Festes de la Santa Creu.