Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els conductors de la flota de transport públic urbà de Figueres rebran els dies 9 i 10 de febrer un curs de conducció eficient a càrrec de MAN, l'empresa que, recentment, ha guanyat el concurs per a l'adquisició ...

El plec de clàusules del concurs per a l'adquisició dels dos busos de gasoil ja incloïa el requisit de la formació, una especificitat que s'emmarca dins la política de l'empresa municipal Fisersa per l'estalvi energètic.

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Figueres, Manel Toro, explica que “probablement, poca gent coneix que l'empresa municipal Fisersa té catorze conductors pel servei de transport urbà de la ciutat. Són professionals que han de ser gent preparada, conscient i responsable perquè tenen a les seves mans la seguretat de moltes persones, usuaris del transport públic”.

Toro afegeix que “per això, però també per raons d'estalvi energètic i sostenibilitat, aquesta setmana vinent farem un curs de conducció eficient per aquest personal. Petits detalls, repetits moltes vegades, moltes hores cada dia, representen un gran estalvi al final de cada mes."

Sessions teòriques i pràctiques
La formació es durà a terme el 9 i el 10 de febrer i inclou sessions teòriques que es faran a la Sala Dalí de la seu de Fisersa, així com sessions pràctiques sota la tutel·la dels professionals de MAN.

El curs sobre conducció eficient es farà en dos torns diferents per a no afectar el servei diari de transport urbà. A banda dels catorze conductors de la flota, també rebran la formació les dues persones que formen part del personal de manteniment de Fisersa.