Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fisersa ha celebrat, aquest dimecres, una assemblea de treballadors en la que s’ha convidat al conseller delegat. La trobada ha servit per informar del canvi de gerent, a més d’informar de les nov...

A l’assemblea hi ha participat més d’un vuitanta per cent de la plantilla. Un dels altres objectius fixats per Fisersa és la comarcalització en la prestació de serveis. Un projecte de comarca que pretén estendre els serveis d’aigua, especialment, a alguns dels municipis de l’àrea urbana de Figueres, amb alguns dels quals ja s’ha començat a tractar.

Treball transversal
En aquesta nova etapa un dels propòsits és allunyar-se del sistema jeràrquic en les relacions d’empresa i aconseguir un sistema de treball transversal i horitzontal per donar més agilitat, on tothom ha d’estar capacitat per fer propostes de millora que arribin a caps d’àrea, gerents, delegats i caps administratius. Una metodologia que ja apliquen moltes empreses.

El resultat de l’assemblea ha estat molt positiu i va comptar amb la presència i la bona acollida dels treballadors de Fisersa.