Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el pròxim Consell d’Administració es nomenarà el nou conseller delegat

Fisersa nomena els membres del nou Consell d’Administració.

Fisersa ha nomenat els membres que formaran part del nou Consell d’Administració en la primera Junta General després de les eleccions municipals. Seguint el procediment que marquen els estatuts de l’empresa plurimunicipal de serveis, la presidència del Consell d’Administració recau en l’alcalde de Figueres i per tant es nomena Jordi Masquef, que va ser investit batlle el passat 17 de juny. També segons els mateixos estatuts, es nomenen la resta de membres del Consell entre els quals hi ha representants de cadascun dels grups municipals de l’Ajuntament de Figueres i també hi ha representació de l’Ajuntament de Vilafant, del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i persones professionalment qualificades.  

 

Així, amb Jordi Masquef com a president del Consell d’Administració, la Junta General de Fisersa també ha nomenat Albert Alemany com a vicepresident. Els consellers seran Carme Martínez; Núria Navarro; Pere Giró; Agnès Lladó; Anna Morillas; Àngela Domènech; Jordi Vivó; Xavier Colomer; Cristina Serra; Francesc Pérez; Pere Cantenys i l’alcaldessa de Vilafant, Montse de la Llave.

 

En la mateixa Junta General, celebrada el passat 10 de juliol, també es van nomenar els representants públics del consell d’administració de la societat mixta, Fisersa Ecoserveis, SA. Jordi Masquef n’és el president i els vocals són Carme Martínez, Pere Giró; Núria Bartrolich i Lluís Martínez.

Etiquetes

Fisersa