Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'empresa pública municipal ha presentat avui els comptes anuals, amb un augment del 20% respecte el 2020 d'increment a l'hora d'executar inversions com la millora en el servei d'enllumenat o la reposició de serveis

Fisersa es consolida com l'eina principal per posar la ciutat al dia   .

El resultat ha estat positiu amb una xifra de 333.717 euros

 

L'empresa municipal Fisersa ha presentat avui els comptes anuals consolidant-se com l'empresa pública per posar la ciutat al dia executant inversions com les millores en l'enllumenat de la ciutat o la reposició de serveis d'aigua i clavegueram com el carrer Vilafant. Ha augmentat un 20% la xifra de negocis respecte el 2020 fent un salt a l'hora d'executar inversions, per un valor d'1.270.000 euros. Estem parlant per exemple de la reposició de serveis d'aigua i clavegueram del carrer Vilafant així com les millores en l'enllumenat de la ciutat, serveis que va assumir Fisersa el maig del 2021 << Detallat a continuació *

 

*Inversió finançada

583.000 euros ---- reposició de serveis (millores al Carrer Vilafant)

89.000 euros ----- carregadors elèctrics

244.000 euros ----- Enllumenat

157.000 euros ----- millores EDAR

El resultat dels comptes anuals són positius, amb una xifra de 333.717 euros, 140.000 dels quals provenen de la gestió de l'ERTO.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha explicat que "des de l'Ajuntament apostem per l'empresa pública Fisersa, per tal de gestionar els serveis de forma directa i millorar la qualitat de vida dels figuerencs i figuerenques. És una eina per millorar el benestar de les persones".

El vicealcalde i conseller delegat de Fisersa, Pere Casellas, ha afegit que "la presentació d'avui és una bona notícia perquè demostra l'eficiència i la bona gestió de Fisersa per la millora en serveis essencials com són l'enllumenat o la neteja viària a la ciutat. Volia que Fisersa tingués aquest rol tractor de millora de la ciutat i l'està tenint"

 

La presentació dels comptes anuals 2021 ha anat a càrrec del gerent de Fisersa, Lluís Martínez.