Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'ha adequat la seguretat i l'accessibilitat de l'itinerari existent

Finalitzen les obres d'adequació del pas de vianants i bicicletes del final de l'aparcament de la carretera de Llançà .

Les obres d'adequació del pas de vianants i bicicletes del final de l'aparcament de la carretera de Llançà han finalitzat. S'ha adequat l'accessibilitat de l'itinerari existent entre la cruïlla de la Via Làctea amb l'antiga carretera de Llançà i el carret Mollet de Peralada, al costat sud de la riera de Galligants. L'itinerari creua la riera mitjançant un pont i no garantia les mesures d'accessibilitat, amb pendents excessius, ferm poc adequat i manca d'enllumenat.

 

L'adequació de l'aparcament de la carretera de Llançà i de la Via Làctea i accés al camí de Caboques ha fet incrementar l'ús d'aquest corriol i ha convertit aquest petit tram en una part imprescindible de la ruta saludable que travessa la ciutat de nord a sud.

 

Les obres han suposat una inversió de gairebé 48.000 euros i han suposat l'enderroc de la barraca de l'antiga propietat i la consolidació del pou, s'ha consolidat el vessant de la mota i s'ha posat a nivell l'itinerari actual. A més a més, s'ha restaurat i pavimentat el pont i s'han adequat les baranes. Per altra banda, s'ha millorat el ferm i s'ha adaptat al pas de vianants i bicicletes, així com també l'enllumenat. S'ha completat l'actuació amb arbrat i senyalització de l'itinerari.

L'obra està dins el projecte BICITRANSCAT cofinançat per fons FEDER programa  INTERREGPOCTEFA en un 65% i per la Diputació de Girona en un 25%.