Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El concurs pilot de relats virtual i col·laboratiu Quatre ratlles (4­-), organitzat per la Biblioteca Fages de Climent de Figueres, a través de l'empresa Quatre ratlles (4-...

El proper dissabte dia 11 de gener, a les 12.30, tindrà lloc a la Biblioteca una trobada presencial entre els participants i es lliuraran els premis.

A l’acte hi assistiran Xavier Valls, de l’empresa creadora d’aquest nou format de concurs literari, la Cap del Servei de Biblioteques de Catalunya, Carme Fenoll, el Regidor de Cultura, Josep M. Godoy i l’escriptora Llucia Ramis.

El concurs consistia en l’elaboració d’un relat a partir d’un mateix text amb títols diferents proposat per l’escriptora Llucia Ramis. Els participants estaven dividits en 2 grups de 10 persones i hi havia uns torns establerts de participació. El resultat final es pot llegir a la web 4-lit.com, a l’apartat “Concurs destacat”. El grup guanyador, amb 27 punts d’un resultat màxim de 35, ha estat el creador del relat Fuga i pors d’Ivan el Petulant.