Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Figueres serà la seu de la Setmana Barça Jugadors entre l’11 i el 18 de juny, un esdeveniment de l’Agrupació Barça Jugadors per portar el barcelonisme en una localitat de Catalunya i fer-ho de la mà d’exjugadors del FC Barcelona.

Figueres viurà la Setmana Barça Jugadors de l'11 al 18 de juny.

L’Agrupació i l’Ajuntament de Figueres han organitzat diferents activitats que culminaran el dissabte 18 de juny amb la 15a Trobada de Jugadors del FC Barcelona que tindrà lloc a l’Estadi Municipal de Futbol.

Un dels plats forts de la Setmana Barça Jugadors serà l’exposició Barça Empordà, organitzada amb la col·laboració del Museu del FC Barcelona, i que mostrarà l’estreta relació entre la UE Figueres i el Barça, a través dels futbolistes que han jugat als dos equips. La mostra també inclourà les copes del Triplet aconseguit pel Barça la temporada 2014-15 i una explicació del Nou Camp Nou. L’exposició es podrà veure a la Casa Empordà del 14 al 25 de juny.

La Setmana Barça Jugadors inclou diferents activitats gratuïtes i obertes a tothom: xerrades per a escoles, un clínic per a majors de 40 anys, un clínic per a joves de 7 a 14 anys, una tertúlia d’exjugadors i una trobada al Casal de la Gent Gran.

Festa Barça a Vilatenim

A la 15a Trobada de Jugadors del FC Barcelona es preveu la concentració de més de 150 exjugadors del Barça i els seus acompanyants. A l’Estadi hi jugaran partits entre ells, en una jornada preparada perquè tots els aficionats del Barça de la comarca s’hi puguin acostar i participar en la Festa Barça, on els més menuts podran participar en els clínics que faran els exjugadors del Barça i també a l’activitat FutbolNet, organitzada per la Fundació FC Barcelona. L’autocar del primer equip del Barça i inflables completaran l’animació, que estarà oberta de 10 a 14 hores.

L’Agrupació Barça Jugadors és l’entitat que uneix els exjugadors de futbol del FC Barcelona. Es va fundar el 1959 i està formada per més 1.100 membres, entre exjugadors/es de qualsevol categoria de futbol i simpatitzants. La seva missió és garantir una qualitat de vida digna a l’exjugador i fer-lo partícip de diferents activitats.

Programa d'activitats de la Setmana Barça Jugadors

Dissabte, 11 de juny

PARLEM DEL BARÇA

Amb els exjugadors del Barça Carles Rexach, Josep Fusté i Pere Valentí Mora

En el marc de la 4a Fira de la Gent Gran de Figueres

18.00 h - Rambla Figueres

Dimarts, 14 de juny

ENGANXA'T A L'ESPORT

Xerrada per a escoles sobre l'esport com a factor de protecció davant les conductes de risc. A càrrec de l'exjugador del Barça, Antoni Pinilla.

10.00 i 12.00 h - Auditori Caputxins

OBERTURA DE L'EXPOSICIÓ "BARÇA EMPORDÀ"

Descobreix la relació entre Figueres i el FC Barcelona, amb molts dels seus jugadors protagonistes. Presència de les Copes del Triplet del Barça 2015.

Fins al 25 de juny - Casa Empordà

Dimecres, 15 de juny

ENS VISITA LA HISTÒRIA DEL BARÇA

Un grup d'exjugadors del Barça comparteix la seva experiència amb la gent gran de Figueres.

12.00 h - Casal de la Gent Gran

FUTBOL AL CARRER

Per a benjamis i pre-benjamins

16.00 h - Pl. Catalunya

Divendres, 17 de juny

BARÇA EXPERIENCE

Clínic per a aficionats al futbol de més de 40 anys.

A càrrec d'exjugadors del Barça.

20.30 h - Estadi Municipal

Activitat gratuïta. Places limitades.

Inscripcions fins al 14/6 a esports@figueres.org

Dissabte, 18 de juny

BARÇA EXPERIENCE MINI

Clínic de futbol per a infants i joves de 7 a 14 anys

A càrrec d’exjugadors del Barça

9.30 i 10.30 h – Estadi Municipal

Activitat gratuïta. Places limitades.

Inscripcions fins al 14/6 a esports@figueres.org

FESTA BARÇA

Vine a jugar a futbol amb els valors del Barça amb l’activitat FutbolNet de la Fundació FC Barcelona, visita l’autocar del Barça i juga amb inflables.

De 10 a 14 h – Estadi Municipal

Entrada gratuïta

15a TROBADA DE JUGADORS DEL FC BARCELONA

Partits de futbol entre exjugadors de tots els temps del Barça

De 10 a 13.30 h – Estadi Municipal

Entrada gratuïta